Aandeelhoudersvergadering voor de mini-ondernemingen

Dag van de aandeelhoudersvergadering voor de mini-ondernemingen!

Op donderdag 7 november 2013 was het een belangrijke dag voor de miniondernemingen. Het was de dag van de aandeelhoudersvergadering. De genodigde aandeelhouders verzamelden zich rond 19:00 in de aula. Daar stonden de zes mini’s opgesteld met hun kraam. Daar konden de aandeelhouders even rond kijken en een kleinigheidje kopen. Rond half 8 namen de mini’s de aandeelhouders mee naar hun lokaal voor de vergadering. Zo ook de aandeelhouders van onze minionderneming Mini Speelgoed.

Wij als Mini Speelgoed hebben veel voorbereidingen getroffen. Een week lang hebben we ons voorbereid naar de vergadering. Je moet dan denken aan de PowerPoint in elkaar zetten, aandelen in orde maken en de presentatie vaak oefenen. Voor het verkoopmoment moesten we ook een aantal dingen regelen. Natuurlijk moeten de producten binnen zijn, anders heb je geen verkoop. Verder zorg je ervoor dat de kraam er netjes uitziet.

Kortom een hele drukke week/dag. Waarin je veel tijd hebt besteed aan het moment van de aandeelhoudersvergadering. Maar nu we klaar zijn kunnen we heel trots zijn op het resultaat. Het was een leuke dag en kijken er met een glimlach op terug!!

namens Directie mini-onderneming Mini Speelgoed
Jordi Verrydt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.