Miniondernemingen officieel bij KvK van start

Op 25 oktober 2013 zijn we met de directeuren en financieel managers van de 6 miniondernemingen naar de Kamer van Koophandel te Eindhoven geweest. De directeuren van de miniondernemingen hebben een handtekening gezet waardoor we nu een officiële onderneming zijn.

Een warm ontvangst met veel uitleg
We werden er warm en vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers met wat koffie en thee.Nadat iedereen was voorzien van drinken werden er sheets uitgedeeld waarop we de presentatie vanaf konden lezen. Meneer De Haas heeft ons eerst een voorlichting gegeven over de KvK en hoe ze daar te werk gaan. Vervolgens heeft hij ons uitgebreid verteld over het fenomeen ondernemen. Daarover heeft hij ons dingen verteld die slim zijn om te doen voordat je een onderneming start of wanneer je de onderneming bent gestart. Verder heeft hij ons ook veel geleerd over dingen die je juist niet moet doen voor of nadat je een onderneming bent gestart. Ook heeft hij ons een aantal handige en leuke feiten gegeven over startende ondernemers.

We bestaan nu echt!
Na de presentatie van meneer De Haas hebben de directeuren van de miniondernemingen een handtekening gezet waardoor we nu een officiële onderneming zijn. Nadat de handtekeningen gezet waren heeft iedere mini een uittreksel handelsregister ontvangen. Op dit uittreksel staan onder andere ons KvK-nummer en handelsnaam. Naast het feit dat we officieel bestaan was dit een prettige en leerzame kennismaking met de Kamer van Koophandel.

Roel Teunissen,
Directeur Minionderneming BoxCadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.