’t Kerske brengt kerstsfeer in Best

Historie
Wij, van minionderneming t Kerske, hebben afgelopen weekend 6 en 7 december deelgenomen aan de kerstmarkt in Best. De kerstmarkt in Best werd georganiseerd door perkplantenkwekerij Peter Leijten. Deze perkplantenkwekerij is een familiebedrijf opgezet door Marinus en Tonia Leijten in 1948. Marinus en Tonia begonnen met aanleg en onderhoud van tuinen, het telen van planten en aan huis verkoop van kamerplanten, snijbloemen, bruidswerk en grafwerk. Op 18 jarige leeftijd heeft Peter Leijten het bedrijf overgenomen en er een kassencomplex bij gebouwd, met een oppervlakte van 5000 m². Hierin is hij begonnen met het kweken van perkplanten en snijbloemen. Ze kweken geen snijbloemen, kamerplanten, bruidswerk en grafwerk meer. Ze concentreren ons nu op het kweken en verkopen van een geweldig assortiment aan perkplanten en breiden ze het aanbod elk jaar verder uit.

10-12-2014 15-07-17

Locatie
Dit was de vijfde editie kerstmarkt te Best waar wij aan deelnamen. We werden prettig ontvangen op zaterdag ochtend 6 december. We kwamen aan met de auto waar we ons assortiment in hebben vervoerd vervolgens werden we geleid naar een afzet plaats voor standhouders. Daarna kregen we ons plekje aangewezen, we stonden tussen een aantal miniondernemingen van onze school en verschillende standhouders. De plantenkas was niet meer te herkennen, alles was versierd in de kerstsfeer. Er was een route uitgestippeld waarbij je langs alle kramen kon lopen die er stonden, ook stond er in het midden een gezellig eethoekje.

kerske

Sfeer
Om 12:00 werden de deuren geopend en kon de echte kerstsfeer beginnen. Het kwam langzaam op gang maar dat mocht de gezellige kerstsfeer niet drukken. Deze markt is de perfect locatie om ons assortiment te verkopen. Wij met onze kaarsen en theelichthouders maken samen met de kerst voor de deur, de perfecte sfeer voor u in huis! De zondag was de kerstmarkt drukker bezocht en met een goed resultaat. De kerstmarkt is nog te bezoeken in het weekend van 13 en 14 december en het weekend van 20 en 21 december. Wilt u de echte kerstsfeer beleven kom dan naar de kerstmarkt in best. Natuurlijk wilt u ook de perfecte kerstsfeer voor u thuis neem dan eens een kijkje op onze website: www.hetkerske.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.