Webshops

Welkom bij hèt online schoolproject dat nauw aansluit bij de snel veranderende Retailwereld.  Het Summa College werkt samen met dè webshopspecialist Webelephant.

Student als webondernemer
Studenten krijgen de kans om naar eigen inzicht een professionele webshop te runnen waarbij ze keuzes moeten maken die een echte ondernemer ook moet maken bij het ontwikkelen van een webshop. Zo moeten de studenten een assortiment kiezen, de webshop inrichten, teksten schrijven en beeldmateriaal verzamelen.
Maar de werkelijke focus staat op het bedrijven van online marketing, echte marketingacties bedenken en uitvoeren. Er wordt gewerkt met een echt marketingbudget, echte producten en echte omzet! Elementen die het onderwijs spannend en levensecht maken.

Lesmateriaal
Het lesmateriaal wat de studenten aangeboden krijgen bij dit project wordt webbased en op maat door eigen docenten ontwikkeld. Vakken die integraal binnen de webshop een plaats krijgen zijn  ICT, (online) marketing, Nederlands en bedrijfseconomie.

Partner Webelephant
Onze partner Webelephant speelt een belangrijke rol tijdens dit project omdat zij de techniek verzorgen rondom alle webshops en de inrichting daarvan. Een megaklus die vraagt om enorme flexibiliteit van het bedrijf en de medewerkers. Dit zorgt voor een soepel verloop van het project en is een bijzondere partner gebleken die uitblinkt in kennis en kunde. Tegelijkertijd staan online marketeers onze docenten bij en bepalen samen de budgetten waarmee onze studenten omzet gaan maken. Kern van het ondernemen.

Het succes van dit project bestaat echter niet alleen uit de samenwerking tussen bedrijfsleven en het onderwijs maar komt met name door het enthousiasme van de studenten! Door hun inzet is het world wide web weer 23 professionele webshops rijker!

Bekijk al onze webshops op summawebshops.nl

 

Reacties zijn gesloten.